Our Values

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis,et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis,et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Nemo enim ipsam,voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia,consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.,Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora
71

Our Story

Foreign Followers
0
certified teachers
0
students enrolled
0
complete courses
0

Η ομάδα των σχολείων μας!

Καθηγητες αγγλικών Βόλος
Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος

Michael Anetopoulos​

General management & Teacher
Καθηγητής Ξένων Γλωσσών επί 40 και πλέον έτη. Πρώτη του διδακτική εμπειρία σε δημόσιο Κολέγιο της Αγγλίας το 1979. Aπό το 1982 διδάσκει στη γενέτειρά του, το Βόλο. Είναι συγγραφέας βιβλίων γραμματικής και εκδότης της εφημερίδας “THE HUTTON TIMES”. Ιδρυτής του “BRITISH LINK”, ενός πανελλαδικού δικτύου με έδρα το Βόλο, που ασχολείται με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία. Επίσης είναι ιδρυτικό μέλος και επί 10 έτη πρόεδρος του “QLS” – Πανελλήνιου Φορέα Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιστοποιημένης Ποιότητας. Υπήρξε επιθεωρητής ποιότητας του EQUALS για ευρωπαϊκά ξενόγλωσσα σχολεία. Από το Μάιο του 2004 έχει αποκτήσει τον τίτλο του “Centre Exams Manager” για τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge. Από τον Απρίλιο του 2019 και μετά από έγκριση του Cambridge απέκτησε τον τίτλο του CELTA Administration Manager και διοργανώνει τμήματα εκπαίδευσης καθηγητών σε CELTA σε όλη την Ελλάδα.
Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος

Sara Anetopoulou-Hutton

Academic director & Teacher
Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών επί 40 και πλέον έτη. Πρώτη της διδακτική εμπειρία σε δημόσιο Κολέγιο της Αγγλίας το 1979. Από το 1982 διδάσκει στο Βόλο. Ιδρύτρια και Διευθύντρια Σπουδών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών “ANETOΠOYΛOY-HUTTON”. Είναι ιδρυτικό μέλος του “QLS” – Πανελλήνιου Φορέα Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιστοποιημένης Ποιότητας. Το Νοέμβριο του 2006, και μετά από επισταμένη εκπαίδευση, έγινε Αξιολογητής Ποιότητας του QLS. Την άνοιξη του 2007 πήρε το χρίσμα της εξετάστριας του Cambridge. Το Σεπτέμβριο του 2018 έγινε Team Leader και Trainer εξεταστών προφορικών για τις προφορικές εξετάσεις του Cambridge. Από τις αρχές του 2019 έχει αναλάβει να κάνει εκπαιδευτικές παρουσιάσεις στην Ελλάδα για λογαριασμό του Cambridge. Την Άνοιξη του 2019 έγινε η πρώτη αναγνωρισμένη εκπαιδευτής στα Jolly Phonics, τον Βρετανικό εκπαιδευτικό οργανισμό που προωθεί την διδασκαλία της γλώσσας μέσω των phonics.
Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος

Stavros Anetopoulos

Managing director & Teacher
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο York της Μεγάλης Βρετανίας στη διοίκηση επιχειρήσεων και στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, επέστρεψε στη Ελλάδα και ανέλαβε δράση ως βασικό μέλος της διοικητικής και διδακτικής ομάδας των σχολείων. Στα χρόνια που πέρασαν απέκτησε την κατάλληλη εμπειρία για να αναλάβει τη διοίκηση των σχολείων Ανετοπούλου – Hutton. Ο Σταύρος δεν αρκέστηκε στις σπουδές του, αλλά από πολύ νωρίς αναζήτησε περισσότερη γνώση αποκτώντας ένα Πιστοποιητικό Διδασκαλίας CELTA, το οποίο αμέσως μετά το συνέχισε με ένα δίπλωμα DELTA. Τα καλοκαίρια, ο Σταύρος επιλέγει να απασχοληθεί σε Κολέγιο, στην Αγγλία με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη απόκτηση εμπειρίας που θα γίνει χρήσιμη στους δικούς του μαθητές.

Tassos Koupas

Director of Studies & Teacher

Hello! Είμαι ο Τάσος το παλαιότερο ίσως μέλος της ομάδας των καθηγητών του σχολείου. Ξεκίνησα να διδάσκω ως νήπιο στην κουζίνα της μαμάς, χρησιμοποι- ώντας το ψυγείο σα μαυροπίνακα. Personal Development είναι η λέξη που με εκ- φράζει και γι’ αυτό εργάστηκα για την απόκτηση των πιστοποιήσεων TKT, CELTA, DELTA και Train the Trainer του Cambridge. Είμαι εξεταστής προφορικών του Cambridge. Άυτό που μου αρέσει στη δουλειά μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές μου να αγαπήσουν τα αγγλικά.

Eri Argyrakou

Teacher
Hello everyone! Είμαι η Eρη Άργυρά- κου και μπορώ να πω ότι βρίσκομαι στα κέντρα ξένων γλωσσών Άνετοπούλου – Hutton από τα 10 μου! Τότε ως μαθή- τρια, τώρα ως καθηγήτρια. Σπούδα- σα στο Λονδίνο και έκτοτε διδάσκω. Πολύ νωρίς στην καριέρα μου πήρα τα πτυχία του CELTYL και DELTA γιατί πιστεύω στην συνεχή προσωπική και επαγγελματική βελτίωση και ανάπτυ- ξη. Είμαι εξετάστρια του Cambridge και τώρα εκπαιδεύομαι για να γίνω CELTA Teacher Trainer. Λατρεύω τη φύση, τα ταξίδια και την ιππασία!

Irla Karagianni

Head Administrator Volos school

Γεια σας! Είμαι η Ίρλα και είμαι απόφοιτος του τμήματος Ίστορικού-Άρχαιολογι- κού (ΊΆΚΆ) του Πανεπιστημιου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακό στην Ειδική Άγωγή. Είμαι μέλος της διοικητικής ομάδας του σχολείου Άνετοπούλου-Hutton από το 2017. Μέσα στα 7 σχεδόν αυτά χρόνια, είχα τη χαρά να έχω καθημερινή επαφή με γονείς και παιδιά, και να βρίσκομαι κοντά τους φροντίζοντας για την ποιοτική τους εξυπηρέτηση.

Evi Anetopoulou

English & German Teacher
Γεια σας κι από μένα! Είμαι η Εύη και ειμαι κι εγώ από τα πιο παλιά μέλη της ομά- δας των καθηγητών. Πέρα από Άγγλικά διδάσκω και Γερμανικά, τα οποία θεωρη- τικά είναι και η «μητρική» μου γλώσσα, μιας και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία. Πιστεύω ότι η γνώση δεν έχει όρια και γι’αυτο τώρα ασχολούμαι με την εκμάθηση μιας ακόμα ξένης γλώσσας. Άυτο που θέλω να μεταλαμπαδεύσω στα παιδιά – μαθητές, είναι η δίψα για γνώση. Εμπιστεύομαι τόσο πολύ την ομά- δα μας που πλέον και τα παιδιά μου είναι μαθητές του σχολείου μας!

Efi Touka

Teacher

Γεια σας, εγώ είμαι η Έφη. Πριν λίγα χρόνια αποφοίτησα από το τμήμα Άγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΆΠΘ και με μεγάλη χαρά εντάχθηκα στην ομάδα. Μου αρέσει να διδάσκω τα phonics στους μικρούς μαθητές και πως να διαβά- ζουν και να γράφουν για πρώτη φορά στα αγγλικά. Χαίρομαι όταν βλέπω την εξέλιξη τους στα μεγαλύτερα επίπεδα. Άν και διαρκώς μαθαίνω αποκτώντας εμπειρίες, ολοκλήρωσα το CELTA και ετοιμάζομαι για την ποιστοποίηση του DELTA. Τον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τις τέχνες, την οικογένεια μου και τους φίλους μου.

Christine Sfakianaki

Teacher

Hello! Είμαι η Χριστίνα και είμαι ένα από τα νεότερα μέλη της ομάδας. Πρόσφα- τα αποφάσισα να μείνω και να διδάξω στο Βόλο. Άρχισα να διδάσκω πριν 12 χρόνια, όμως από τα 10 μου ήξερα με τι θα ασχοληθώ. Θέλω οι μαθητές μου να διδαχθούν μέσα από το παιχνίδι, τη δημιουργικότητα και τη χρήση της ίδιας της γλώσσας. Άναζητώ συνεχώς καινούργιους δρόμους διδασκαλίας, γι’ αυτό και πήρα το CELTA του Cambridge και τώρα συνεχίζω την πορεία μου με το DELTA. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τη ζαχαροπλαστική και το τένις.

Anthi Verga

Head Administrator S.Barbara school
Γεια σας και από εμένα! Είμαι η Άνθή. Ίσως είμαι το παλαιότερο μέλος της ομά- δας μας! Ήμουν μαθήτρια στο σχολείο μας και από τότε ένιωθα ότι ανήκω σε μια καινούργια ξεχωριστή οικογένεια. Τώρα, 24 χρόνια μετά, νομίζω ότι μπορώ να το πω με σιγουριά πως αυτός εδώ ο χώρος είναι πράγματι μια δεύτερη οι- κογένεια. Άυτό που με ωθεί είναι η αγάπη μου για τα παιδιά και γενικά για τους ανθρώπους καθώς και η θέληση μου για επιτυχία και οργάνωση. Τον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το μεγάλωμα της κόρης μου και τους φίλους μου.

Starting online learning

Enhance your skIlls wIth best
Online courses

Τα σχολεία μας.

Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος​

Παράρτημα Βόλου

Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος​
Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος

Το πρώτο μας σχολείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1982, βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Ν. Γάτσου στο Βόλο και στεγάζει τα κεντρικά γραφεία μας, το Computer Lab, τη δανειστική μας βιβλιοθήκη, το British Link, το one2one και το εξεταστικό κέντρο GR801 του Cambridge που ανήκει στο QLS. Είναι ένας χώρος 350 m2, ο οποίος παρέχει στέγη σε 5 γραφεία, 5 αίθουσες (η μια εκ των οποίων είναι εξοπλισμένη με 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές), χώρο παραγωγής υλικού, χώρους αναμονής, αποθηκευτικούς χώρους κλπ.

Παράρτημα N.Ιωνίας

Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος​
Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος

Το δεύτερο σχολείο μας στη γωνία των οδών Δορυλαίου και Αναπαύσεως στη Ν. Ιωνία βρίσκεται σε όροφο εμβαδού 90 m2 και στεγάζει 3 αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, χώρους αναμονής κλπ.

Παράρτημα Αγ. Βαρβάρας

Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος​
Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος
Το τρίτο σχολείο μας στη γωνία των οδών Παπάγου & Πολυκάρπου, στη Νέα Κηφισιά (περιοχή Αγ. Βαρβάρα) είναι σε ισόγειο χώρο εμβαδού 160m2, ο οποίος στεγάζει 4 αίθουσες, γραφείο και χώρο αναμονής.

Get Newsletter

Your download should start automatically, if not Click here. Should I give up, huh?

Φροντιστήριο Αγγλικών Βόλος